INFORMATIU: Dijous 20 de gener de 2022

Nova jornada de mobilització avui a l’educació. Els sindicats mantenen el pols amb el govern i continuen la protesta iniciada el passat 13 de gener amb una vaga massiva per denunciar la gestió de la crisi sanitària als centres educatius. Avui els sindicats no criden a la vaga sinó que convoquen una marxa de torxes a les 18h al peu del Castellet.

Les xifres de l’epidèmia de Covid-19 segueixen indicant una ràpida expansió del virus. A Catalunya Nord la incidència puja a 2.619 casos positius per 100.000 habitants

A Catalunya Sud la multiplicació de contagis després de les vacances de Nadal es nota sobretot als centres educatius. Ahir hi havia més de 93.000 alumnes confinats a tot el principat, el què representa un 6,5 % del total d’estudiants. 

Mentrestant les xifres de la Covid a Catalunya Sud semblen indicar una desacceleració de la 6a onada. El nombre de contagis ha deixat d’augmentar i el nombre d’hospitalitzacions en cures intensives sembla estar a la baixa.

La Universitat Catalana d’Estiu podria tornar al Liceu Renouvier de Prada

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, és investigada per possibles delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació, tràfic d'influències i negociacions prohibides a funcionari públic

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció