INFORMATIU: Dimarts 18 de gener de 2022

Avui és un dia de mobilització dels treballadors socials, continuen reclamant un augment dels seus salaris. Els educadors especialitzats no van ser concernits per les mesures dels treballadors del sector de la salut.

Dijous seran els sindicats de l’educació que es tornaran a mobilitzar decebuts per la resposta del govern després de la gran jornada de vaga de la setmana passada.

Després d’Arles i Els Banys, aquest vespre el poble de Prats de Molló acollirà al Fogar rural una reunió pública i d’informació sobre la consultació ciutadana dels habitants del Vallespir que es farà a finals de gener. La consulta porta sobre la construcció d’una nova carretera entre la zona Ulrich de Ceret i la sortida del poble direcció Morellàs.

Aquest dimarts a la tarda, entre les 13h30 i les 7 del vespre, el poble d’Òpol proposa a la seua població de fer-se vaccinar directament en una sala municipal.

El Tribunal Administratiu de Montpeller estudia avui dos recursos presentats contra el resultat de les eleccions departamentals en 2 cantons, el de Canoes i el del Vernet.

El Toc de queda nocturn a Catalunya Sud s’acabarà la nit de dijous a divendres, ho ha confirmat la comissió delegada en matèria de lluita contra la Covid. 

És avui que el tribunal de Cassació de Bèlgica decidirà si confirma el rebuig de l’extradició del rapper mallorquí Valtonyc com ho reclama Espanya.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció