INFORMATIU: Dimarts 11 de gener de 2022

L’Epidèmia de coronavirus va fer 4 víctimes ahir a Catalunya Nord. El virus continua circulant a gran velocitat a casa nostra, la taxa d’incidència és avui de 2.276 casos positius per 100.000 habitants.

Un nou centre de detecció de la Covid-19 obre avui a la sala dels Arquers del Parc de les Exposicions de Perpinyà

Després de 2 anys de crisi sanitària el desgast dels professionals de la salut es podrà sentir avui als carrers. El sector sanitari es manifesta aquest dimarts per reclamar més mitjans i una alça dels salaris.

Un autobús es va capgirar ahir al Vallespir, entre Morellàs i Ceret. A l’autobús hi circulaven el conductor i 4 adolescents. Tots ells van poder sortir de l’autobús sans i estalvis. 

A Catalunya Sud la reentrada escolar es va fer ahir amb més de 2.000 mestres de baixa als centres públics a causa de la pandèmia de Covid-19.

El rugbi torna dissabte a Aimé Giral i a Ràdio Arrels. L’USAP rebrà Lió en partit de Challenge Cup. Amb les noves mesures sanitàries dissabte només 5.000 espectadors podran assistir al partit. Ahir el club va anunciar que donarà prioritat als socis per podran reservar llur entrada per internet.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé