INFORMATIU: Divendres 03 de desembre 2021

Ventades a la plana i neu esperada a muntanya per avui. Les condicions meteorològiques són ideals per les estacions d’esquí, pocs dies abans del pont de la Puríssima, un dels moments clau de la temporada.

El coronavirus circula molt ràpidament entre la població en aquesta 5a onada de Covid. La taxa d’incidència a Catalunya Nord és avui de 422 casos positius per 100.000 habitants, una xifra superior a 3 de les 4 onades precedents.

A Catalunya Sud avui s’amplia l’ús del certificat Covid als bars, restaurants, gimnasos, centres esportius i als centres de gent gran.

EL conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, va confirmar ahir la presència de 2 casos confirmats de la variant òmicron en territori català.

El passat mes de setembre el diari The New York Times publicava un article en el qual assegurava que l'entorn de Carles Puigdemont hauria mantingut contactes amb Rússia després del referèndum, els anys 2019 i 2020. Però finalment la font principal esmentada per l’article, el Centre d'Intel·ligència i Situació de la Unió Europea, acaba de desmentit oficialment ser l'autor de l'informe que vinculava el moviment independentista català amb Rússia.

Esquerra Republicana no s’oposarà als pressupostos generals de l'Estat avui al Senat espanyol. 

És un gran nom de la cançó catalana que anuncia el seu adeu dels escenaris. Joan Manuel Serrat deixarà de fer concerts després d’una gira que començarà a l'abril del 2022.

L’USAP es desplaçarà demà a Montpeller en partit de Top14. Perpinyà, penúltima classificada afrontarà els 3rs del campionat. El partit començarà a les 15h.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció