INFORMATIU: Dijous 02 de desembre 2021

A l’Hospital de Perpinyà la situació es complica cada dia amb un augment constant d’hospitalitzacions, +13 només per la jornada d’ahir. La taxa d’incidència augmenta un dia més. Avui estem a 355 casos positius per 100.000 habitants.

El govern d'Andorra ha decidit reforçar les mesures per frenar l’epidèmia de Covid-19. Entre aquestes mesures hi trobem l'obligació de portar mascareta en exteriors, el tancament dels locals d'oci nocturn i la limitació de públic en espais tancats.

L’Hora Solidària es desplaça avui a Sant Cebrià. El Comitè de Solidaritat amb els presos i represaliats polítics catalans vos convida a la presentació del llibre « Mossos per la Independència- 101 comunicats », un llibre que repassa esdeveniments destacats d’aquest darrers tres anys a Catalunya. L’Hora Solidària començarà avui a les 18h30 a la Sala Genin de Regnes, a la Plaça de la República de Sant Cebrià.

Carles Puigdemont acaba de demanar la recusació de Pablo Llarena, el magistrat instructor de la causa del procés des del Tribunal Suprem. La defensa de Puigdemont ha denunciat que el jutge Llarena va rebre, el passat 16 de novembre, un premi d’una Fundació espanyolista que havia reclamat la detenció de Carles Puigdemont.

La primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon, ha anunciat que l’any vinent iniciarà “el procés necessari per a fer possible un referèndum” d’independència abans de la fi de 2023.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció