INFORMATIU: Dimecres 01 de desembre 2021

El Coll de Banyuls torna a estar tancat a la circulació.La Prefectura va ordenar que es tornessin a posar les pedres al mig de la carretera. I així és, avui torna a ser impossible travessar el Coll de Banyuls.

Michel Moly va sortir ahir del tribunal correccional de Perpinyà sense càrrecs. Moly, juntament amb 3 assalariats del municipi, eren jutjats en un afer de favoritisme i desviament de fons públics que concernia diferents mercats públics. 

L’impacte de la Covid-19 sobre Catalunya Nord és cada dia més important. La taxa d’incidència és avui de 352 casos positius per 100.000 habitants.

El Castell de Valmy a Argelers ha perdut les Déferlantes. Tant se val, ara ve el Bacchus, el nou festival de música que proposen el Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló, La Frontera Productions, Olympia Productions i la municipalitat d’Argelers. Tindrà lloc del 16 al 18 de juny, al mateix moment que a Ceret es faran les Déferlantes.

ERC amenaça de frenar els Pressupostos de l'Estat espanyol si l’estat no assegura la presència de la llengua catalana a totes les plataformes com Netflix o HBO.

El capità de l’USAP Mathieu Acebes acaba de renovar el seu contracte amb el club per un any més. Després de la decepció provocada pel fitxatge de Karl Chateau per Colomiers, els seguidors podran estar més tranquils perquè el capità de l’USAP ha decidit quedar-se fins a l’any vinent. 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció