INFORMATIU: Dimarts 30 de novembre 2021

2 malalts de Covid-19 van morir ahir a l’hospital de Perpinyà. La taxa d’incidència és ara de 329,4 casos positius per 100.000 habitants a Catalunya Nord, i de 292 a tot l’estat francès.

Els laboratoris privats de biologia mèdica van realitzar prop de 12.000 test durant la setmana passada,1.168 proves van donar positiu.

Mentrestant la campanya de vaccinació per la 3a dosi ha reprès a bon ritme. El passat cap de setmana 3.402  persones van rebre la 3a injecció en els diferents centres de vaccinació de Catalunya Nord.

L’augment de casos de covid-19 es confirma també a les escoles. 86 classes estan tancades després de la detecció d’almenys 1 cas positiu. Una escola ha decidit tancar completament durant tota la setmana, és l’escola Arístides Maillol de Banyuls de la Marenda que comptava 14 casos confirmats.

La Cambra de Comerç dels Pirineus Orientals té un nou president. Ahir va ser elegit Laurent Gauze que conduirà un mandat de 5 anys.

El Teatre de l’Arxipèlag canviarà de direcció. Ahir el consell d’administració del Teatre va decidir no renovar el contracte de Borja Sitjà que dirigia l’establiment cultural des del 2016. Sitjà mantenia una ala relació amb la nova municipalitat de Perpinyà, i més especialment amb el regidor de cultura André Bonet.

El Comitè de sosteniment als sensepapers convoca una concentració davant la Prefectura, aquesta tarda a les 18h.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat que el "procés de negociació" entre els governs català i espanyol ha de continuar fins a "fer possible que el que es fa a Escòcia sigui possible a Catalunya".

Per primer cop un català aixeca la pilota d’Or. Es tracta de la jugadora Alexia Putellas del F.C Barcelona.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció