INFORMATIU: Dijous 25 de novembre 2021

Després de les pluges dels darrers dies, avui haurien de tornar les clarianes. Aquestes precipitacions han estat localment fortes, però no tant com s’esperava..  

A muntanya la nevada ha estat abundant aquests dos darrers dies amb quantitats d’entre 20 i 40 centímetres a la Cerdanya i el Capcir.És una bona notícia per les estacions d’esquí pel Pirineu català. 

Després d’uns dies d’expansió contínua del coronavirus a Catalunya Nord, avui la taxa d’incidència s’estabilitza i es manté a 172,2 casos per 100.000 habitants.

El Departament convoca els habitants del Vallespir a les urnes pel que serà el primer referèndum ciutadà que s’organitza a Catalunya Nord.El Consell Departamental vol consultar els habitants del Vallespir sobre el projecte de construcció d’un nou pont per travessar el Tec a l’entrada de Ceret. 

Si viviu a Elna, a Sant Cebrià, Alenyà o la Torre d’Elna, avui serà inútil mirar la bústia perquè no rebreu correu. Els carters d’aquests municipis estan de vaga avui per denunciar la reducció dels horaris d’obertura dels centres de La Poste i la substitució de 3 treballadors que s’acaben de jubilar.

El Comitè de Solidaritat amb els presos, els exiliats i els represaliats polítics catalans us convoca avui a l’hora solidària. A partir de les 18h30 començarà l’acte al peu del Castellet per protestar contra la repressió de l’estat espanyol contra l’independentisme català.

A Catalunya Sud la indignació és forta arran de la decisió del Tribunal Suprem espanyol que acaba de validar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que imposa de fer el 25% de les classes en castellà. 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé