INFORMATIU: Dimecres 24 de novembre 2021

Catalunya Nord es manté en alerta groga per les fortes pluges, especialment aquesta tarda. Des d’ahir ha plogut uns 40 mm de pluja al nord de Perpinyà, és l’equivalent de 2 setmanes de precipitacions.

Al sud de Catalunya les pluges i la llevantada han perjudicat les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona. EL País Valencià també ha patit les conseqüències d’aquesta tempesta.

La Covid-19 va fer ahir una nova víctima a Catalunya Nord i el balanç total de morts s’eleva ara a 427 des de l’inici de l’epidèmia.

Davant la situació de l’epidèmia a casa nostra, el Prefecte dels Pirineus Orientals ha decidit ampliar l’obligació de la mascareta a tots els llocs tancats.

Els treballadors de La Poste del sector d’Elna mantenen la mobilització en defensa del servei públic. La vaga concerneix els bureus de la Poste d’Elna, de Sant Cebrià, d’Alenyà i de la Torre d’Elna.concernits.

Els bombers han intervingut aquesta nit al Mercat de Sant Carles de Perpinyà per una fuita química. Cap a 1 hora de matí una fuita es va produir en un vagó que transportava material de risc. La intervenció dels bombers ha acabat cap a les 5 del matí després d’haver controlat la fuita amb èxit.

A Catalunya Sud la immersió lingüística a l’escola està en perill. El tribunal Suprem espanyol acaba de rebutjar el recurs presentat pel govern català contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que obliga a impartir el 25% de les classes en castellà.

El govern espanyol podrà aprovar els pressupostos de l’estat gràcies a Esquerra Republicana. A canvi d’aquest suport ERC ha obtingut més presència del català a l’audiovisual.

La crònica d'opinió d'Iu Escape

La crònica d'opinió d'Iu Escape
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Iu Escape