INFORMATIU: Dimarts 23 de novembre 2021

Meteofrance ha plaçat en vigilància groga el departament a partir de les 6 d’aquesta tarda per pluges, inundacions i tempestes.

A Catalunya Nord la taxa d’incidència de la Covid ha augmentat ràpidament en pocs dies, ahir érem a 163 casos per 100.000 habitants el doble de fa dues setmanes.

Aquest dilluns els pescaires de l’estany de Canet han decidit de retirar les seues xarxes de l’aigua.Fa mesos que sols recullen cranc blau, aquesta espècia invasiva, i denuncien que ningú els ajuda financerament.

El col·lectiu de protecció del Rec d’Elna organitza aquest vespre una reunió pública d’informació sobre la situació i les amenaces que pesen sobre l’aigua i la gestió d’aquest rec. La reunió d’informació sobre la situació actual començarà a les 6 de la tarda, avui, al cinema Vautier.

Aquest dilluns el consell de la comunitat urbana de Perpinyà Mediterrània va aprovar la creació de l’associació “escola 42” que s’hauria d’instal·lar dins l’edifici de les Dames de França que l’ajuntament de Perpinyà comprar amb aquesta finalitat.

Avui comença l’edició 56 del Festival Confrontation, la temàtica d’enguany és “filmar el temps present”, una reflexió sobre el que diu el cinema sobre la seua època.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha arribat a un acord amb els Comuns per als pressupostos del 2022.

Avui el govern de Catalunya podria ampliar l’ús del pass sanitari, actualment exigit únicament per l’oci nocturn. 

Avui Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtònyc, compareixerà davant de la justícia Belga sobre la seua extradició per una condemna a tres anys i mig de presó per les lletres de les seves cançons.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé