INFORMATIU: Dilluns 22 de novembre 2021

La setmana comença amb un canvi de temps. Després d’un cap de setmana majoritàriament clar i assolellat, des d’avui haurien de tornar les precipitacions i les nevades a muntanya i a l’interior del territori.

L’Agència Regional de la Salut va comunicar ahir les xifres de la Covid-19 d’una setmana negra a Catalunya Nord amb un total de 8 víctimes.

La circulació per la ruta del litoral, entre Canet i Santa Maria, serà tallada a partir d’avui. La Comunitat urbana ha encarregat unes obres a la D81, unes obres que haurien de durar fins al 31 de gener.

Emmanuel Macron encara no és candidat a la seua reelecció com a cap de l’estat, però ja ha rebut el suport 623 elegits locals de tot l’estat. Entre ells 7 elegits nord-catalans es declaren favorables a un segon mandat.

A Catalunya Sud el President de la Generalitat, Pere Aragonès, ha convocat una reunió extraordinària del govern avui. EL govern català està negociant els suports per validar els pressupostos. Ahir el govern i els Comuns es van reunir, però Junts no va assistir a la trobada.

Avui comença el judici contra el diputat de la CUP Pau Juvillà, que serà jutjat per desobediència per haver-se negat a treure llaços grocs de l’Ajuntament de Lleida en les eleccions municipals del 2019, quan era regidor.

Aquest cap de setmana milers de valencians van manifestar pels carrers d’Alacant, València i Castelló sota el lema “Un poble unit per a un finançament just“.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé