INFORMATIU: Divendres 19 de novembre 2021

Augmenta el nombre de víctimes de la Covid-19 a Catalunya Nord amb 3 noves víctimes ahir a l’Hospital de Perpinyà.

Vaga avui dels animadors periescolars per reclamar millors condicions de treball. Aquests animadors s’encarreguen de les guarderies, l’acollida dels mainatges o de les cantines. Per això avui s’espera que moltes cantines de Perpinyà estiguin tancades.

Demà tindrà lloc a Perpinyà una gran manifestació contra les violències fetes a les dones. A Catalunya Nord, l’any passat, 500 dones van presentar una denúncia per violències de gènere. La manifestació de demà començarà a les 14h davant l’antiga estació de Perpinyà.

A Catalunya Sud l’atur juvenil preocupa. La taxa d’atur entre els joves catalans és d’un 24,6%, és pràcticament 5 cops més que a Alemanya, el país europeu que té les xifres més positives, un 5,2%.

Torrelles proposa avui una conferència sobre els sobrenoms o malnoms catalans. Pasqual Tirach és professor de català, va fer un treball de recerca i una tesi doctoral sobre els sobrenoms a Catalunya Nord. En parlarà avui durant la conferència a 18h30 a la sala el Cub de Torrelles. L’entrada és gratuïta.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé