INFORMATIU: Dijous 21 d’octubre 2021

La Taxa d’incidència de la Covid-19 és avui de 40 casos per 100.000 habitants amb una tensió hospitalària del 22%. EL nivell de vaccinació de la població segueix augmentant. Avui 80,53% dels nord-catalans han rebut almenys una dosi del vaccí.

Demà a l’estat francès començarà la campanya de vaccinació contra la grip que enguany serà associada a la 3a dosi del vaccí contra la Covid-19.

L’Assemblea Nacional ha aprovat en primera lectura l’allargament del Pass Sanitari fins al 31 de juliol de l’any vinent. Els diputats també van aprovar ahir una mesura que posa fi al secret mèdic als col·legis i Liceus. 

Els Pass Sanitari no serà obligatori a les pistes d’esquí aquest hivern. 

Torna l’hora solidària amb els presos, exiliats i represaliats polítics catalans. Com cada dijous una concentració tindrà lloc al peu del Castellet de Perpinyà a les 18h30. Avui l’invitat serà un responsable de la Bressola que vindrà a explicar les dificultats amb què es troben per a obrir un col·legi-liceu a Perpinyà.

Una manifestació a favor de l’obertura d’un col·legi-liceu ha estat convocada per dissabte a les 11h a Plaça de Catalunya de Perpinyà.

Situació alarmant de la sardina catalana. Segons un estudi fet per biòlegs de la Universitat de Girona les sardes de les nostres costes són cada cop més petites, més joves i en pitjor estat de salut i comencen a reproduir-se abans.

La Casa de la Generalitat convida avui a la presentació del llibre «Tornar a néixer» amb presència de la poeta Montse Rubinat Sindreu. L’acte començarà aquesta tarda a les 18h30 a la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció