INFORMATIU: Dimecres 20 d’octubre 2021

Una important operació policial contra el tràfic de droga va tenir lloc ahir a la Plaça Rigau de Perpinyà. 70 agents de policia nacional i municipal, gendarmes, policies de la frontera i la direcció departamental de la seguretat pública van intervenir en diverses operacions de control.

El tren de mercaderies entre els mercats de Sant Carles a Perpinyà i el de Rungis a París tornarà a circular a partir de divendres. El primer ministre Jean Castex assistirà a la sortida del tren de Perpinyà.

Robert Bassols ha estat reelegit al capdavant de la Cambra del Mesters i dels Artesans amb 56% dels vots davant Joan Jaume Planes. La dada important és la participació que ha estat només del 14%, amb menys de 2.000 vots expressats per 17.000 professionals amb dret a vot.

Els metges de SOS Médecins de Perpinyà tornen a l’activitat. Avui els metges de SOS Médecins rebran pacients, però no faran remuntar als serveis de l’estat les dades epidemiològiques com a mostra de protesta.

Tercer i darrer dia pel «Gastronòmic Fòrum de Barcelona», l’esdeveniment gastronòmic de referència de la capital catalana.Aquest any una empresa nord-catalana ha estat convidada. Es tracta de Cap d’Ona que presenta les seues cerveses artesanes, i particularment la «Wood Aged Impérial Stout» elegida enguany millor cervesa del món, amb una nota de 100 sobre 100 al World Beer Challenge 2021.

 El diputat del Parlament de Catalunya, Lluís Puig, podrà exercir el dret a vot des de l’exili. Així ho va considerar ahir la mesa del Parlament que ha acceptat la delegació del seu vot gràcies als vots d’ERC, Junts i la CUP.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció