INFORMATIU: Dilluns 18 d’octubre 2021

Els panells en català a la vila de Perpinyà han tornat. Segons ha pogut verificar Ràdio Arrels alguns d’aquest panells tornen a lluir a l’entrada de la vila, i en algun cas acompanyat del panell «La Catalane». Queda encara per veure si la retolació en català tornarà a totes les entrades de la vila molt aviat.

L’ajuntament de Perpinyà no sembla voler cedir en la seua voluntat de comprar el Monestir de Santa Clara de Perpinyà, l’indret a on la Bressola volia instal·lar un col·legi-liceu.

El Consell Departamental comparteix la incomprensió i la indignació de la Bressola per la decisió del Batlle de Perpinyà de frustrar el projecte de col·legi-liceu al Monestir de Santa Clara de Perpinyà.

Moviment de vaga avui i demà a la SNCF d’una part dels agents de conducció. Segons la direcció de la SNCF avui circularan 6 trens TER sobre 10 a la regió. 

Divendres va acabar el termini donat als professionals de la salut per fer-se vaccinar. A l’Hospital de Perpinyà 36 assalariats han estat suspesos per no tenir la doble vaccinació. Una 50a de kinesiterapeutes de Catalunya Nord tampoc estarien completament vaccinats.

El nivell de vaccinació de la població segueix augmentant. Avui el 80,29% dels nord catalans han rebut almenys una dosi del vaccí.

Catalunya és candidata per acollir els Jocs Olímpics d’hivern. Les proves es farien al Pirineu, però només a la vessant sud amb la candidatura Pirineus-Barcelona 2030.

La Llibreria Catalana i l’Institut Franco-català Transfronterer (IFCT) us conviden avui a la presentació del llibre «Napoleó, la Revolució i els catalans» de l’autor Antoni Gelonch. La presentació tindrà lloc avui entre les 17h30 i 18h30 a la Casa dels Països Catalans de la Universitat de Perpinyà.

Futbol: Sant Esteve va sorprendre tothom ahir en un partit de Copa de França. L’equip es va qualificar per la 6a volta de la competició després d’eliminar Sète per 2 a 1.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció