INFORMATIU: Divendres 15 d’octubre 2021



La Bressola fa anys que treballa en el seu projecte d'obrir un establiment d'ensenyament secundari a Perpinyà. Però a pocs dies del termini de dos mesos, l'ajuntament de Perpinyà ha decidit de fer valdre el seu dret de preempció bloquejant doncs els plans de La Bressola que ha decidit portar davant de la justícia el cas.

En reacció a les queixes de la Bressola l’equip municipal de Perpinyà reconeix que no té cap projecte precís pel Monestir de Santa Clara, però justifica la seua decisió per la voluntat de preservar el patrimoni històric i cultural de Perpinyà. Louis Aliot ha carregat amb contundència contra la Bressola. El batlle de Perpinyà parla d’atac contra l’ajuntament i qualifica la Bressola d’extremistes catalanistes.

Louis Aliot fa un pas enrere en el judici contra Michel Sitjà, exdirector de l’Oficina pública de l’Habitatge, i Jean-Marc Pujol, exbatlle de Perpinyà.

Des d’avui les proves de detecció de la Covid-19 deixen de ser gratuïtes. Les proves PCR i antigèniques s’hauran de pagar si no es fan amb una recepta mèdica. El preu d’un test PCR és de 44€ i 22€ per una prova antigènica.

Aquest hivern les estacions d’esquí no demanaran el Pass Sanitari. Ho va confirmar ahir el Secretari d’Estat al Turisme, Jean-Baptiste Lemoyne. 

Catalunya entra avui en una nova fase de la pandèmia, amb la desaparició de la majoria de restriccions0contra la Covid-19.

Avui es presenta oficialment els plans d’extensió del port d’Argelers. Aquest projecte ha aixecat una forta oposició. 6 associacions han convocat una manifestació aquesta tarda al moment en què es farà una reunió pública a l’ajuntament d’Argelers a partir de les 18h.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció