INFORMATIU: Dimecres 13 d’octubre 2021

La municipalitat de Perpinyà encara manté la discreció sobre què se’n farà dels panells en català d’entrada a la vila. Els arguments avançats fins ara no han convençut ningú i més aviat han sorprès per ser estrafolaris i poc creïbles.

El nombre d’hospitalitzacions per Covid-19 estan en baixa constant a l’hospital de Perpinyà.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va anunciar ahir que a partir d’aquest divendres es podrà tornar a la cabuda del 100% en la majoria d’activitats. 

La senyera va desaparèixer ahir de la façana de l’ajuntament de Perpinyà. Al lloc on habitualment oneja la bandera catalana ahir hi onejava una gran bandera espanyola. Ahir érem el 12 d’octubre, dia de la hispanitat, festa nacional espanyola. Per celebrar aquesta diada l’ajuntament de Perpinyà va posar una bandera espanyola al costat de la bandera tricolor francesa. 

Darrers dies per participar en la gran consulta popular organitzada per la Comunitat Urbana de Perpinyà Mediterrani «Terra Nostra 2021-2035». L’objectiu és d’establir un marc d’estratègia en el marc de la construcció del seu nou projecte de territori.

Falsificació històrica a Portvendres per justificar un projecte d’urbanització.És el que pensa l’associació de defensa del medi ambient, FRÊNE-66.Els habitants de Portvendres es poden pronunciar aquests dies sobre dues enquestes públiques, totalment contradictòries: una per continuar urbanitzant als Tamarius» i al «Pont de l'Amor», i l’altre per establir un perímetre patrimonial notable

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció