INFORMATIU: Dilluns 11 d’octubre 2021

La mainada torna a l’escola avui sense mascareta. La taxa d’incidència de la Covid-19 ja fa dies que ha passat per sota del nivell d’alerta, fet que ha fet possible alleugerir les mesures de prevenció a classe.

A on han passat els panells de senyalització en català a les entrades de Perpinyà?És una qüestió que ha sorprès molta gent en les darreres setmanes. Els panells en català del nom de la vila de Perpinyà han desaparegut sense cap explicació per part de l’ajuntament liderat per l’extrema dreta.

El control de la velocitat a les carreteres serà més estricte a partir de l’any vinent. El govern francès ha anunciat que es desplegaran vehicles radar privats a la regió a partir del 2022.

A Peralada, a l’Alt Empordà, els pagesos lluiten contra la implantació d’un aeròdrom privat al municipi. 

La Generalitat de Catalunya acaba de crear l’Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal, un ingrés de sou destinat a cada membre de ple dret de la societat sense obligació de treballar ni haver de demostrar un determinat estat de pobresa.

Els Dracs Catalans van perdre la final de la Superlliga dissabte contra St Helens per 12 a 10. Una derrota amarga per les decisions arbitrals segons ha denunciat el president Bernard Guasch.

L’USAP va perdre dissabte al camp del Racing 92 per 17 a 14.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció