INFORMATIU: Divendres 08 d’octubre 2021

Els Dracs Catalans es van enlairar ahir a finals de matí des de la Llavanera fins a Manchester on demà jugaran la final de la Superlliga.

La final de la Super League entre els Dracs Catalans i St Helens la podreu seguir demà en directe per Ràdio Arrels, amb els comentaris de Gregory Sansa i Sebastià Girard amb qui connectarem des de l’estadi Old Trafford de Manchester. Una retransmissió en partenariat amb la Plataforma per la Llengua. La retransmissió començarà a les 18h30 a Ràdio Arrels.

Els alumnes de les escoles de Catalunya Nord ja no hauran de portar mascareta a classe a partir de dilluns. 

D’aquí tot just una setmana les proves PCR deixaran de ser gratuïtes. La mesura concerneix les proves PCR dites de confort, és a dir aquelles que es fan sense motiu mèdic. El cost de les proves serà prou elevat, 44 euros pels majors d’edat no vaccinats, i 22 euros per les proves antigèniques.

Catalunya Nord lidera un cop més la llista dels departaments on l’atur és més fort a l’estat francés al 2n trimestre del 2021. Només els departaments d’ultramar tenen una taxa d’atur més important.

El batlle de Perpinyà, Louis Aliot, entra en la campanya electoral de la presidencial com a portaveu de Marine Le Pen.

El Grup Txarango s’ha acomiadat del seu públic en un missatge publicat a les xarxes socials en el qual diu adeu al seu públic.

En rugbi a XV l’USAP també jugarà demà amb un desplaçament al camp del Racing 92 a les 15h.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé