INFORMATIU: Dimarts 21 de setembre


 

El primer ministre, Jean Castex, va anunciar ahir la creació d’un nou Palau de Justícia a Perpinyà. Castex confirma que l’extensió del Palau de Justícies es podrà fer al centre de Perpinyà, al siti mateix de l’actual tribunal.

Castex també va fer un altre anunci ahir: El Primer ministre, juntament amb el ministre dels transports, va assegurar que la línia de tren de mercaderies entre Perpinyà i el mercat de Rungis a l’illa de França podria tornar a funcionar a l’octubre. 

El Tribunal administratiu ha rebutjat la demanda judicial que la CGT del Consell Departamental va presentar per suspendre la nota que obliga els treballadors a vaccinar-se. 

Ahir va començar la destrucció de la cité Bertiu a Perpinyà. Aquest projecte de renovació urbana va ser pactat el 2018 i finalment ahir les obres van començar. Aquesta destrucció amb finalitats estètiques és també un projecte encobert per acabar amb el tràfic de droga a la zona. 

A Catalunya Sud els locals d’oci nocturn com les discoteques podran reobrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous, però només els espais a l'exterior i fins a les tres de la matinada.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció