INFORMATIU: Dijous 16 de setembre

Des d’ahir el personal sanitari no vaccinat ja no pot seguir treballant als centres de salut. Una decisió governamental que ha provocat la suspensió d’activitat d’un centenar d’agents de l’hospital de Perpinyà sobre un total de 3.400 treballadors. De moment aquesta baixa d’efectius no ha tingut conseqüències sobre el funcionament dels establiments de salut. 

Marie-Thérèse Costa-Fesenbeck, consellera municipal a Perpinyà pel Rassemblement National haurà de comparèixer davant del tribunal per complicitat de provocació pública a la discriminació nacional, racial o religiosa. 

L’hora solidària dels dijous en suports als represaliats i exiliats polítics catalans s’uneix avui a la Delegació del Consell per la República a Catalunya Nord per l’estrena d’un cicle de conferències. L’acte es farà avui al cinema Castellet del centre vila de Perpinyà amb la participació de Vicent Partal, director de Vilaweb. La cita és avui a 18h30. EL nombre de places és limitat a 150 i el Pass Sanitari és obligatori.

Els presidents dels governs català i espanyol, Pere Aragonès i Pedro Sánchez, es van reunir ahir al Palau de la Generalitat. La trobada va servir per avançar en solucions polítiques al conflicte entre Catalunya i Espanya.

Aquesta trobada es va fer just abans de l’obertura de la taula de diàleg que va ser marcada per l’absència de representants de Junts per Catalunya.

El Parlament Europeu ha acceptat, a petició dels socialistes europeus, que s’investiguin els contactes de l'entorn de Carles Puigdemont amb Rússia.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció