INFORMATIU: Dimecres 15 de setembre

Avui entra en vigor l’obligació de vaccinació pel personal sanitari. Des d’aquest matí els professionals de la salut que no estiguin vaccinats ja no poden seguir exercint llur professió i no rebran cap salari.

Un incendi s’ha declarat aquesta matinada al centre de Perpinyà, al carrer Joan Payrà, a prop de les Galeries Lafayette. El foc ha cremat en un restaurant de la planta baixa de l’edifici de 3 pisos. 

Després de molts dubtes i especulacions finalment avui es reunirà la taula de diàleg entre els governs català i espanyol.

El president Carles Puigdemont està aquests dies a l’estat francès per reunir-se amb un grup de diputats i senadors i explicar així la repressió i la lluita per l’autodeterminació dels catalans del sud.

Els 13 membres dels CDR arrestats en l'anomenada operació Judes seran jutjats per organització terrorista.A més, a nou d'ells se'ls processa també per tinença, dipòsit i fabricació de substàncies o aparells explosius i inflamables de caràcter terrorista.

La Comunitat Urbana de Perpinyà inicia avui una gran consulta ciutadana per finalitzar el projecte de territori que serà aprovat durant el primer trimestre del 2022.

El món casteller celebra l’aixecament de diverses restriccions que permetrà a les colles reprendre l’activitat després de llargs mesos d’aturada forçada.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció