INFORMATIU: Dimarts 14 de setembre

30 classes són actualment tancades a les escoles de Catalunya Nord per casos confirmats de Covid-19. Aquesta xifra és estable d’ençà d’una setmana.

A l’hospital ahir van morir 3 pacients de coronavirus. 110 persones estaven hospitalitzades, 19 en reanimació. La taxa d’incidència és de 92 casos per 100.000 habitants i la tensió hospitalària és d’un 59%.

Diversos moviments de vaga han estat convocats avui contra les sancions lligades al Pass Sanitari. 

L’APLEC, associació per a l’ensenyament del català, s’acaba de reunir amb el diputat Romain Grau per mor de fer el punt sobre l’ensenyament del català.

El President de l’USAP, François Rivière, integra la llista de Laurent Gauze per presidir la Cambra de Comerç i d’Indústria dels Pirineus Orientals. Tot apunta que aquesta llista serà l’única a presentar-se després de la renúncia de diversos opositors. 

EL Partit dels Demòcrates de Catalunya farà el lliurament del premi Carrasco i Formiguera aquest dissabte a Prats de Molló. Els guardonats d’enguany són el president d’Òmnium Jordi Cuixart i el president a l’exili Carles Puigdemont per llur compromís amb l’humanisme, la democràcia i els valors republicans.

EL president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va confirmar ahir que participarà en la taula de diàleg amb el govern català prevista per aquest dimecres. La delegació catalana serà liderada pel president de la Generalitat, Pere Aragonès.

La Fiscalia espanyola ha presentat un recurs contra l’absolució de l'activista Tamara Carrasco, integrant dels CDR jutjada per incitació a desordres públics.

A Escòcia, la líder del Partit Nacional Escocès, Nicola Sturgeon, va reiterar ahir la seva voluntat de convocar un nou referèndum d’independència a Escòcia “abans que acabi el 2023”, quan ja s’hagi superat la pandèmia.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció