INFORMATIU: Dijous 9 de setembre

La jornada d’avui serà marcada per un episodi de fortes pluges que han començat molt d’hora aquesta matinada. Ara els temporals han baixat d’intensitat, però encara hauria de ploure el llarg de la jornada. 

Renada Laura Portet ens va deixar diumenge a l’edat de 94 anys. Des de l’anunci de la seua desaparició els homenatges han estat nombrosos, sobretot a les xarxes socials. El funeral de Renada Laura Portet tindrà lloc dilluns 13 de setembre a la catedral d’Elna. La cerimònia començarà a les 2 de la tarda.

Les xifres de l’epidèmia de Covid-19 tornen a estar a l’alça. 

Els Dracs Catalans també acaben de posar a la venda una samarreta especial per aquesta semifinal. És una samarreta groga amb l’estelada i l’escul de l’equip de vermell, amb escrit «Dracs Catalans Catalunya Nord». Aquesta samarreta està a la venda a la botiga del club al preu de 10€.

Abans de la semifinal els Dracs encara hauran de jugar dos partits. El primer serà dissabte a Gilbert Brutus contra els Huddersfield Giants. Un partit que podreu seguir per Ràdio Arrels, amb les retransmissions del rugbi en català. El partit començarà a les 19 h.

 

A Barcelona el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat està al cor dels debats. El govern espanyol ha decidit suspendre la inversió de 1.700 milions d’euros per al projecte, que segons Madrid, no té el suport de la Generalitat. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha acusat el govern espanyol de fer xantatge amb la paralització del procés d’ampliació de l’aeroport.

El Comitè Solidaritat amb els presos, els exiliats i els represaliats polítics catalans us convoca avui per una nova hora solidària. La 103a Hora Solidària començarà a 18h30 a Plaça Aragó, passarà per la plaça de la República i acabarà al peu del Castellet.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé