INFORMATIU: Dimarts 27 de juliol


L’augment de casos de coronavirus encara no es tradueix amb una alça d’hospitalitzacions a Catalunya Nord.

Un estudi català acaba d’identificar dues noves variants genètiques poden predisposar a patir una malaltia més greu, i que explicarien per què alguns homes joves sense antecedents clínics desenvolupen pneumònia greu arran de la covid.

Al Barcarès el vilatge de vacances «les Portes du Roussillon» ha tancat durant tot aquest mes de juliol. 4 persones del centre han donat positiu a la variant Delta i moltes més són casos contacte.

La Prefectura ha autoritzat l’obertura d’alguns bars i restaurants fins a les 2 del matí. Aquestes obertures seran efectives aquesta nit i es faran a canvi de provar, abans d’hora, l’obligació del Pass Sanitari.

Els bombers sud-catalans han pogut controlar l'incendi de la Conca de Barberà i l'Anoia, que ha cremat 1.700 hectàrees. Les flames han destruït 380 hectàrees agrícoles i 5 urbanes.

El conseller de la Generalitat, Roger Torrent, ha estat citat a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 15 de setembre, com a investigat per un suposat delicte de desobediència quan era el president del Parlament.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció