INFORMATIU: Dimecres 21 de juliol

El nivell d’incidència de la Covid-19 a Catalunya Nord és encara molt elevat amb 373 casos per 100.000 habitants. 

El Pass Sanitari passa a ser obligatori des d’avui per poder entrar als espais de lleure i de cultura. Cinemes, teatres, museus, estadis o encara les sales d’esport són alguns dels espais concernits per aquesta mesura. 

El govern de la Generalitat ha decidit ampliar la llista de municipis on vol aplicar el toc de queda a partir del cap de setmana vinent.

A Catalunya Sud ja es poden comprar tests d'antígens sense recepta mèdica a les farmàcies. El govern espanyol ha decidit que les farmàcies podran vendre tests a un preu de més o menys 7 euros.

El responsable de l’incendi de Nefiac ha estat reconegut culpable dels fets. Ahir un jutge el va posar en examen per destruccions i ferides involuntàries. 

Un nou incendi va cremar ahir al Riberal, és el tercer en pocs dies després dels de Nefaic i Bao. Ahir els bombers van haver d’intervenir a Millars, a prop de la ruta d’Estagell. 

Fins al 5 d’agost La Prefectura organitza una consulta ciutadana sobre la carta de compromís pels usuaris agrícoles de productes fitosanitaris.

El Consell de Ministres del govern espanyol va aprovar ahir la llei de memòria democràtica, que prohibirà les fundacions que enalteixin dirigents de la dictadura i ho facin "amb menyspreu a les víctimes" del cop d'estat de 1936, la Guerra Civil o el franquisme.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció