INFORMATIU: Divendres 16 de juliol

El risc d'incendis és alt a tota la plana. Un risc classificat "elevat", pel servei de prevenció d'incendis a la Fenolleda, Corberes, Rosselló, i Alberes. 

Ahir que va ser un altre dia amb vent, es van viure diversos inicis de focs que van ser però ràpidament controlats per als bombers. 

Una de les associacions més importants d'Europa, amb més de 185.000 socis, Òmnium Cultural, celebra el seu 60è aniversari aquest divendres a Elna.

Amb una taxa d'incidència de 210 (per 100 000 habitants), Catalunya Nord és el territori de l'estat francès on la incidència de casos positius a la Covid-19 és la més alta. 

La UE desaconsella viatjar a Catalunya per "risc màxim" de Covid.

Les condicions de circulació d’aquest cap de setmana a les carreteres de l’estat francès per la gent que marxa de vacances: es preveu que la jornada d’aquest divendres sigui taronja mentre que demà dissabte serà vermella i diumenge verda, excepte a la part sud-est i en particular al voltant del Mediterrani.

Aquest dissabte es farà el tercer i darrer concert de l’edició d’enguany del Festival de les Nits. Els organitzadors han pres aquesta decisió per l’ampliació de l’ús del Pass Sanitari a partir del 21 de juliol. Demà dissabte doncs actuaran als jardins del museu de Cotlliure amb Pedro Soler a la guitara flamenca i Constant Sageloli al Trombó.

A Prada demà començarà una nova edició del festival Cine Rencontres, fins al 23 de juliol.

Rugbi 13- Els Dracs reben aquest vespre Leeds a partir de les 7h15 a l’estadi Gilbert Brutus. Retrobaran així els seus seguidors després de 7 setmanes. Ràdio Arrels amb el patrocini de la Plataforma per la llengua proposarà la retransmissió en directe d’aquest partit amb la locució del Gregory Sansa i els comentaris del Sebastià Girard.

Rugbi 15 - Melvyn Jaminet, el jugador de l’USAP tornarà a ser titular demà amb l’equip de França que tornarà a jugar contra Austràlia. Serà el seu tercer matx consecutiu.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció