INFORMATIU: Dijous 15 de juliol


Visita ministerial a finals de tarda avui a Sant Hipòlit. Roxana MARACINEANU, ministre d’esports vindrà a sensibilitzar als riscos d’accidents i ofegaments en piscines familiars, participant en una sessió de prevenció destinada a nins i pares.

Aquest dijous l’Hora Solidària organitzada per al Comitè de Solidaritat catalana serà excepcionalment als Banys.  La cita és aquesta tarda, a les 6 i mitja a l’ajuntament i en presència de la batllessa Maria Costa i del Conseller de cultura a l’exili Lluís Puig.

Manifestació, a Perpinyà, dels opositors a la vaccinació ahir, entre els quals hi havia personal sanitari, prop de l’estació on hi havia una operació de vaccinació lliure sense cita prèvia.

A Catalunya Sud, la situació segueix preocupant i es freguen els 1000 casos per 100000 habitants. El govern de la Generalitat vol restablir el toc de queda entre la una de la nit i les 6 del matí a 158 municipis. 

Ahir a la tarda dos inicis de foc a Pià, prop de l’Aglí van cremar més de 5000m2 de vegetació. El balanç no va ser pitjor gràcies a la ràpida intervenció dels bombers.

Al Sud, a prop de Martorell unes 200 hectàrees han cremat en el pitjor incendi d’aquesta temporada. 

Els bombers han aconseguit estabilitzar les flames aquesta nit. 

La CGT bombers i de l’hospital denuncien la manca d’efectius del Samu en particular l’estiu quan la població del departament augmenta en relació amb l’hivern.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció