INFORMATIU: Divendres 25 de juny


Eleccions departamentals i regionals: La segona volta d’aquestes eleccions és prevista per diumenge. No us estranyeu si no rebeu la propaganda electoral a casa abans de diumenge. Per aquesta segona volta diversos sindicats de La Poste han anunciat un moviment de vaga per denunciar que la distribució del material electoral representa un augment de treball important. 

A Catalunya Nord la dreta no tanca la porta a una aliança amb l’extrema-dreta per formar majoria al Consell Departamental. Ho va dir ahir el senador Les Républicains Jean Sol durant un debat.L’equip de campanya de Jean Sol va rectificar assegurant que tampoc no tanquen la porta a treballar amb l’esquerra.

Els dies 3 i 4 de juliol el Rassemblement National organitzarà el seu congrés nacional al Palau dels Congressos de Perpinyà. Centenars de militants d’extrema-dreta assistiran a l’acte. Per mostrar que Perpinyà és una vila oberta al món, el moviment d’esqueres l’Alternative Endavant convoca diverses jornades de mobilització.

Europa Ecologia Els Verds País Català ha reaccionat a l’alliberament dels presos polítics catalans. Els ecologistes destaquen que els indults arriben quan el Consell d’Europa ha reclamat a l’estat espanyol que alliberi els presos i que posi fi a la repressió contra els exiliats.

Rugbi a 13: els Darcs catalans mantenen el lideratge de la Superlliga i ahir van anar a guanyar al camp de Castleford per 6 a 16. Malauradament pels seguidors dels Dracs el pròxim matx que s’havia de jugar al Girbert Brutus ha estat ajornat.

 

El Llibre de la setmana

El Llibre de la setmana
Descripció del programa
Cada setmana Joana Serra ens presenta un llibre
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Joana Serra