INFORMATIU: Dijous 24 de juny


L’Hora solidària que cada setmana mostra el seu suport als presos, exiliats i represaliats catalans es desplaça avui a Pesillà de la Ribera. El Comitè de Solidaritat us espera a partir de les 18h30 a la Mediateca Ramón Llull.

Els nou líders independentistes condemnats per sedició per l'organització de l'1-O van sortir de presó envoltats de familiars, amics i anònims

A la presó de Lledoners els 7 presos polítics homes van sortir de presó exhibint una pancarta amb el lema "Freedom for Catalonia"

Dimarts que ve, dia 29 de juny, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà amb Pedro Sánchez.

I el mateix dia, el 29, el Tribunal de Comptes ha citat Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Raül Romeva entre molts altres per suposades irregularitats de la Generalitat. També estan citats exdirigents com Artur Mas, Andreu Mas-Colell o Francesc Homs per la investigació sobre les despeses a l'estranger fetes per diverses conselleries.

Divisió i mal ambient a l’ajuntament de Perpinyà amb la dimissió del batlle dels barris nord de la vila, Bernard Reyes. Va anunciar la seua dimissió dimecres perquè considera que no rep el suport necessari de l’equip municipal.

Desenes de joves de Banyuls de la Marenda van manifestar ahir en suport a una família amenaçada d’expulsió. Ja fa 4 anys que aquesta família provinent de Mongòlia i de la Xina es van instal·lar a Banyuls.

Rugbi a 13: els Dracs Catalans es desplacen avui a Castleford per provar de mantenir el lideratge del campionat de Superlliga.

 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció