INFORMATIU: Dimecres 23 de juny

Avui és la revetlla de Sant Joan i el mal temps podria amargar la festa. Catalunya Nord es troba sota vigilància groga per risc de temporals de cara a la tarda. 

Com cada any per Sant Joan, al Coll d’Ares s’hi fa un acte d’unitat entre els catalans. L’acte al Coll d’ares comptarà amb animacions populars des de les 10h del matí fins a les 5h de la tarda.

La flama del Canigó arribarà a totes les viles i vilatges dels Països Catalans.

Els presos polítics catalans sortiran segurament avui de la presó després de més de 3 anys tancats per haver organitzat el referèndum de l’1 d’octubre. 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reivindicat l'amnistia i un referèndum acordat després que el Consell de Ministres ha aprovat els indults als presos del procés.

La presidenta de la Regió, Carole Delga, serà avui a Perpinyà per seguir fent campanya per la segona volta de l’elecció Regiona

Hermeline Malherbe que d’altra banda ha fet una crida per parar el pas al Rassemblement National.

Un incendi en un garatge d’Estagell va provocar ahir el vessament de fuel al clavegueram i potencialment també a l’Aglí. 

Els carters de Perpinyà van fer vaga ahir per demanar la contractació dels treballadors temporals. 

Els joves agricultors nord-catalans seran avui a la Passejada Maillol de Perpinyà per presentar els productes produïts aquí.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció