INFORMATIU: Dijous 17 de juny del 2021

L'incendi que es va declarar ahir al matí, a les 10:30 al Cap de Biarra, està controlat. Han cremat més de 50 hectàrees i s'han evacuat 24 persones.

La mascareta deixa de ser obligatòria a l’exterior des d’avui. Ho va anunciar ahir el primer ministre, Jean Castex, que va precisar que aquesta nova mesura tindria algunes excepcions. 

El toc de queda, que actualment s’aplica a les 11 de la nit, també té els dies comptats. Durant la intervenció de Castex ahir, el primer ministre va anunciar que el toc de queda acabarà diumenge 20 de juny. Aquesta mesura s’aplica 10 dies abans del previst.

Mobilitat a l’autopista AP-7 que travessa els Països Catalans. A partir de l’1 de setembre aquesta autopista serà gratuïta entre La Jonquera i Tarragona.

El Comitè de Solidaritat amb els presos i represaliats polítics catalans organitza una nova hora solidària avui a les 18h30. 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà aquest divendres amb el president exiliat, Carles Puigdemont, a Bèlgica. 

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha tornat a descartar la via unilateral i ha assegurat que el cas català s'ha d'abordar de manera multilateral perquè és molt complex.

Un jutjat de Girona ha demanat la compareixença de 27 policies espanyols i un guàrdia civil davant del tribunal per les càrregues de l'1-O en diferents col·legis de Girona i Aiguaviva.

L'Audiència Nacional espanyola ha obert aquest dimecres un judici oral contra l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, contra els seus 7 fills i també contra 11 persones més.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció