INFORMATIU: Dimecres 16 de juny


Encara un dia de calor tot i que ja han començat a baixar les temperatures. Davant d’un episodi de canícula com el que acabem de viure, alguns municipis han posat a disposició una sala climatitzada per la gent que pateix més de la calor. 

La sequera afecta durament Catalunya Nord, amb un dèficit de precipitacions generalitzat, de 50 a 70% segons els sectors.

El cos d’un home va ser descobert a l’avinguda del Doctor Torrelles de Perpinyà,  al darrere del refugi de nit de la Creu Roja. La víctima seria un sensesostre. 

A la clínica psiquiàtrica de Tesà, després de 9 dies de vaga, els treballadors vaguistes i la direcció han arribat a un acord. 

Unes 200 persones van manifestar ahir al peu del Castellet per demanar un augment de salaris. Eren treballadors de l’hospital de Perpinyà, també del sector medico-social, bombers, ajudants a domicili o tècnics de laboratori.  

La Casa de la Generalitat proposa assistir avui a una taula rodona sobre el tema de la frontera. Quins efectes té viure a prop d’una frontera? Aspectes negatius o positius que presentaran l’historiador Josep Clara, autor gironí del llibre Històries de frontera, juntament amb el geograf nord-català Joan Pere Gensanne.

La Fiscalia de Suïssa ha trobat un compte bancari relacionat amb el rei emèrit espànyol, Juan Carlos I, a Andorra. 

El rei espanyol, Felipe Vi, és de visita avui a Barcelona per participar en el sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d’Economia. Aquest és un lobby econòmic que s’ha esforçat per imposar concòrdia entre Catalunya i Espanya.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció