INFORMATIU: Dimarts 15 de juny

Ahir, de nou, va fer molta calor. No es va batre cap rècord, però es va arribar als 38° al Voló, 37,8° a Ceret o 37° a Perpinyà. Catalunya Nord és encara sota vigilància groga per Météo France.

Els bombers estan en plena activitat aquests dies. Ahir un centenar de bombers van lluitar contra les flames al llac de Sant Feliu d’Avall.

Ahir també van cremar una hectàrea de vegetació a Mosset. El magatzem d’un club de platja també va cremar a Canet amb importants danys materials. 

Moviment de vaga al col·legi de Canet. Ahir una 60a de treballadors de l’establiment van participar en una concentració davant del col·legi per denunciar la degradació del clima escolar.

La Nacional 116 estarà tancada durant les nits de demà dimecres i dijous al nivell de Rià. Es faran obres per millorar la seguretat de la N116 en el seu pas per Rià- Cirac.

A Andorra un projecte està fent debat, és la creació d’un centre d’investigació en immunologia de la farmacèutica catalana Grifols. El projecte pretén ser un espai d’investigació pioner en totes les àrees de la immunologia.

La Fiscalia espanyola demana sis anys de presó i 27 anys d'inhabilitació per a l'exconseller d'Interior Miquel Buch. L’acusen d’haver contractat un sergent dels Mossos d'Esquadra per fer d’escorta al president exiliat Carles Puigdemont quan va marxar de Catalunya. El ministeri públic també sol·licita quatre anys i mig de presó per al policia en qüestió, Lluís Escolà, que també va ser assessor en matèria de sistemes de seguretat.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció