INFORMATIU: Dimecres 09 de juny


Nou pas endavant en el desconfinament. Des d’avui s’alleugereixen les restriccions a tot l’estat francès

Es prepara la festa de celebració del títol de campió de Pro D2 de l’USAP. La Prefectura vol evitar concentracions importants de gent al centre de Perpinyà, i tot sembla indicar que la celebració del títol es farà a l’estadi Aimé Giral.

Nou episodi en la investigació contra Alain Ferrand per extorsió, finançament irregular i complicitat de destrucció de proves. El Servei regional de Policia Judicial va entrar ahir als despatxos del batlle del Barcarès a la Comunitat Urbana.

Dos jutges del Tribunal Constitucional espanyol consideren que les condemnes a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez en el judici del procés són "desproporcionades" i tenen un "efecte devastador" sobre el dret de reunió que "amenaça d'empobrir" la democràcia espanyola.

Relació conflictual a Catalunya Sud entre ERC i Junts. El darrer episodi és un article d’Oriol Junqueras que qüestiona la via unilateral per assolir la independència. Jordi Sànchez li ha respost que, amb el seu posicionament, limita la capacitat d'acció del president Pere Aragonès.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé