INFORMATIU: Dilluns 07 de juny


L’USAP torna a estar al Top14 després de la victòria contra Biarritz a la final de ProD2.

Gràcies a l’esforç dels jugadors el Planxot ja és a Perpinyà. Els jugadors el presentaran dijous a l’afició en una nova diada de festa del rugbi català.

Entre els qui es van alegrar de la victòria de l’USAP, hi ha el president Carles Puigdemont que va celebrar «el retorn del rugbi català a la màxima categoria».

D’altra banda, Carles Puigdemont també és notícia perquè podria tornar ben aviat en terres nord-catalanes. Ara que Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí tornen a tenir immunitat com a eurodiputats, el president podria tornar a Catalunya Nord. 

Aquesta setmana hi haurà un nou alleugeriment de les mesures sanitàries. A partir de dimecres el toc de queda passarà de les 21 h a 23 h, també serà permès dinar a dins del restaurant o del bar i no només a la terrassa, també augmentarà el nombre de persones autoritzades en un mateix espai, com als comerços, cinemes, sales d’espectacle o encara als establiments esportius.

L’Estat espanyol alleugereix des d’avui les condicions per poder entrar al país. A partir d’aquest dilluns un estranger podrà entrar a l’estat espanyol sense problema si té les dues injeccions del vaccí

El Coll de Banyuls va ser ahir l’escenari d’una nova manifestació per reclamar l’obertura dels passos fronterers. Unes 300 persones van manifestar ahir al coll de Banyuls, entre ells els batlles de la Costa Vermella i de l’Empordà. 

Ja es coneixen els noms dels dos diputats que seran encarregats de la missió parlamentària sobre l'ensenyament en llengües regionals. Es tracta de Christophe Euzet, del grup Agir, i de Yannick Kergolot, de la LREM.

Rugbi, amb l’equip Espoir de l’USAP que no va tenir tanta sort com el primer equip. El joves de l’USAP van perdre ahir la final del campionat Espoir per 29 a 22 contra Tolosa.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé