INFORMATIU: Divendres 04 de juny


Perpinyà es prepara per viure una gran festa del rugbi demà amb la final de ProD2 entre l’USAP i Biarritz. 17h30. Un matx que podreu seguir en directe per Ràdio Arrels, amb els comentaris de Gregory Sansa i Sebastià Girard des de Montpeller. 

 En cas de victòria de l’USAP en aquesta final, els jugadors presentaran el planxot a l’afició dijous vinent a les 18h00 davant del Castellet.

La mascareta encara serà obligatòria a l’espai públic qa totes les poblacions de més de 1 0000 habitants almenys fins al 30 de juny.

Després de l’embolic provocat per la reobertura inesperada del Coll de Banyuls, el Prefecte ha deixat ben clar que aquest pas fronterer seguirà tancat a la circulació.

El Col·lectiu Dret de les dones 66 ha convocat una manifestació de solidaritat amb les migrants. Demà dissabte al Pertús les manifestants demanaran més drets i més protecció jurídica per totes les migrants. 

A Catalunya Sud avui afluixen les restriccions per la crisi sanitària. Avui s’amplien els horaris dels bars i restaurants que podran obrir fins a la 1 de la matinada. Els espais culturals, esportius, i els comerços de primera necessitat també poden estar oberts fins a la 1 de la matinada.

La filòloga Teresa Cabré és la nova presidenta de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). Cabré es converteix en la primera dona que presideix la institució fundada l'any 1907.

El tercer referèndum d’independència de Nova Caledònia ja té data. Es celebrarà el 12 de desembre d’aquest any i serà vinculant però no d’execució immediata.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé