INFORMATIU: Dilluns 10 de maig


La campanya de vaccinació segueix a bon ritme, però també amb algun entrebanc. Ahir diverses persones que tenien cita al centre de vaccinació del carrer Foch de Perpinyà es van trobar amb la porta tancada. Tot vindria d’un problema informàtic, el programa de cites per la vaccinació no va prendre en compte que el 9 de maig queia un diumenge.

 A Catalunya Sud, aquest diumenge a les 12 h de la nit va acabar el toc de queda que va entrar en funcionament el 25 d’octubre del 2020. Pocs minuts després de la mitjanit els carrers es van omplir de gent que tenien ganes de fer festa.

Dia de sessió pública al Consell Departamental avui. Com és habitual en aquests moments, la sessió es farà per videoconferència. A l’ordre del dia es parlarà de la gelada de principis del mes d’abril. Es parlarà també de la protecció i valorització d’espais agrícoles, així com l’atribució de diverses subvencions.

Vaga avui a les finances públiques. La intersindical que reuneix la CGT, Solidaires, FO i la CFDT ha cridat a la mobilització.

Les negociacions entre els partits independentistes sud-catalans semblen estar al punt mort. 

Escòcia avança cap a un nou referèndum d’independència. El Partit Nacionalista Escocès (SNP) de la primera ministra, Nicola Sturgeon, va guanyar les eleccions celebrades dijous passat i va estar a punt d’obtenir la majoria absoluta.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció