INFORMATIU: Dimarts 04 de maig


Evolució de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord en 24 hores, el nombre de persones comptabilitzades en hospitalització és de 157, -2; 69 en hospitalització convencional. El nombre de persones en reanimació és estable, a 24. 3 morts suplementaris a causa de la Covid-19. La taxa d’incidència a Catalunya Nord, era dimarts de 179, per una mitjana estatal de 245.

Torna a augmentar en ritme de vaccinació a Catalunya Nord. 

Insòlita trobada aquest diumenge a Cotlliure per 3 pescaires. Van creuar el camí d’un tauró pelegrí a poca distància de la costa. 

Un homicidi amb arma de foc es va produir diumenge al barri de Sant Mateu de Perpinyà. Durant la nit de diumenge a dilluns els bombers van ser alertats de la presència d’un home ferit per bala al carrer Dugommier. La víctima de 30 anys no va sobreviure a les ferides i va morir al lloc mateix de l’agressió.

Junts i ERC encara treballen per trobar un acord. ERC ha assegurat que no es planteja governar en solitari i ha tornat a situar al 26 de maig la data límit per a un acord.

Rugbi a 15, l’USAP es prepara pel partit de semifinals de ProD2 que tindrà lloc el 30 de maig a Aimé Giral. L’ajuntament de Perpinyà ha demanat l’autorització d’instal·lar entre 3 i 5 pantalles gegants en diferents punts de la vila.

D’altra banda s’ha confirmat que l’USAP tindrà un centre d’entrenament al Parc dels Esports de Perpinyà.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé