INFORMATIU: Dilluns 03 de maig

Evolució de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord en 24 hores, el nombre de persones comptabilitzades en hospitalització és de 159, +7; 70 en hospitalització convencional. El nombre de persones en reanimació és estable, a 24. Cap mort suplementari a causa de la Covid-19. La taxa d’incidència a Catalunya Nord, era dimecres de 186, per una mitjana estatal de 256.

Avui comença la primera fase del desconfinament a l’estat francès. Ja no és necessari emplenar atestacions de desplaçament durant el dia, s’ha acabat la limitació dels 10 quilòmetres i es pot tronar a circular entre regions. El toc de queda es mantindrà cada vespre entre les 19 h i les 6 h del matí.

El pas fronterer del Riu Major torna a obrir avui. 4 altres passos fronterers secundaris encara estaran tancats.

A Catalunya Sud aquest diumenge ha tingut lloc lloc una nova ronda de vaccinacions massives en pavellons firals i centres esportius. Aquest mes ja es comencen a vaccinar persones entre 50 i 59 anys.

El Departament de Salut de la Generalitat comença avui a vaccinar agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional espanyola. Ho farà per complir amb l'ordre del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va donar 10 dies per arribar als nivells de vacunació dels Mossos d'Esquadra.

A Girona, 250 persones van poder tornar a fer festa grossa aquest dissabte. Van participar en un festival de música tecno de 5 hores que es feia en un espai tancat. Aquesta iniciativa és, de fet, un assaig clínic que vol trobar espais de baixa capacitat de transmissió de virus. 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Rafael Renyé