INFORMATIU: Divendres 16 d’abril del 2021

Evolució de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord en 24 hores: les hospitalitzacions continuen augmentant, amb 163 persones comptabilitzades. El nombre de persones en reanimació, no varia, és de 34. Ahir ningú va morir de Covid-19 a Catalunya Nord.

Jean Castex visitarà Catalunya Nord demà per trobar-se amb vinyaters impactats per la gelada de la setmana passada. El primer ministre serà acompanyat del ministre de l’agricultura, Julien Denormandie. 

La Regió hauria de desbloquejar avui una ajuda excepcional pels qui han patit les conseqüències de la gelada. 

Emmanuel Macron va reafirmar ahir la seua voluntat de reobrir els museus i les terrasses dels bars a partir de mitjans del mes de maig. Després d’aquest primer pas la reobertura hauria de continuar per etapes amb noves obertures cada 3 setmanes.

Al Parlament de Catalunya el Partit socialista ha decidit trencar el pacte contra l’extrema dreta. Ara fa un mes Esquerra, Junts, la CUP, En Comú Podem i el PSC van signar un pacte per aïllar Vox al Parlament.

Els cinc membres de la Sindicatura Electoral de l'1 d'Octubre han estat absolts de tots els càrrecs.

Rugbi 15 - L’USAP s’ha classificat per les semifinals de ProD2 després de guanyar a Besiers per 14 a 19. 

Rugbi 13 - Aquest dissabte els Dracs Catalans juguen el primer partit oficial de la temporada a Gilbert Brutus. Serà la tercera jornada de Superlliga amb la rebuda de Salford a partir de les 18h. Es podrà seguir aquest matx en directe a través de Ràdio Arrels.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció