INFORMATIU: Dimarts 13 d’abril del 2021

Evolució de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord en 24 hores: 160 persones hospitalitzades. El nombre de persones en reanimació és de 36. Hi ha hagut 1 mort.

Després de la gelada de la setmana passada, ara els productors avaluen els danys provocats pel gel. Al sector de l’arboricultura, amb fruites com els préssecs, els abricots o les nectarines, alguns camps han perdut entre el 50 % i el 90 % de la producció.

El canal de televisió Via Occitanie ha estat comprat pel grup La Dépêche du Midi, propietari de l’independent. Totes les freqüències del canal seran mantingudes. En canvi només es mantindran 45 assalariats del 60 que hi treballen actualment.

L’estació d’esquí de La Masella, a la Baixa Cerdanya, va tancar diumenge després de 119 dies d’oberta en continu. La direcció ha decidit tancar abans del previst,a causa del confinament comarcal que impedeix l'arribada de visitants.

A Catalunya Sud continuen les negociacions entre forces independentistes per l’elecció de Pere Aragonès i per provar de formar govern. Les dues portaveus d’ERC i de JUNTS ahir van coincidir a dir que no hi havia obstacles insalvables per a assolir un pacte.

El Tribunal Suprem espanyol ha traslladat el cas contra la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La crisi sanitària té també conseqüències sobre la mobilitat. Constatant una baixa de freqüentació d’un 35%, la direcció SNCF-Occitanie s’adapta a la situació i disminueix el nombre de trens en circulació.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció