INFORMATIU: Dilluns 12 d’abril del 2021


Evolució de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord en 24 hores: 158 persones hospitalitzades. El nombre de persones en reanimació és de 32. Hi ha hagut 3 morts. Diumenge, la taxa d’incidència era de 249, per una mitjana estatal de 346

Bon inici de campanya de vaccinació pel vaccinodrom del Palau de les Exposicions de Perpinyà. Va obrir divendres i des de llavors més de 2.400 persones ja han estat vaccinades.

Els autotests arriben avui a les farmàcies. Són proves de detecció del virus que es fan per via nasal i que tots podem fer sense menester de tenir cap professional sanitari. Els autotests haurien de costar uns 6 € en un primer moment.

El personal sanitari de la Policlínica Médipôle de Cabestany torna al treball avui. Divendres van decidir tornar al treball després d’un moviment de vaga iniciat el passat 30 de març.

El ministre de l’agricultura rebrà avui els sindicats del sector. Tractaran de l’episodi de gelades que fa pocs dies fa tocar tot l’estat francès. A Catalunya Nord la gelada va tenir conseqüències greus sobre la vinya. És el cas a la Vall de l’Aglí on unes 350 hectàrees de vinya van ser tocades per la gelada. 

El Mercat a l’engròs de l’àrea metropolitana de Perpinyà es digitalitza. El funcionament del Mercat segueix basat en la trobada entre venedors i compradors, però ara aquestes trobades no seran només físiques sinó que es podran fer a distància per arribar a nous clients i per oferir nous serveis.

El consell per la República tindrà una xarxa diplomàtica pròpia formada per cònsols honoraris amb l’objectiu d’internacionalitzar el procés independentista.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció