INFORMATIU: Divendres 02 d’abril del 2021



La pandèmia de Covid-19 a Catalunya Nord: baixen les hospitalitzacions, per situar-se a 135, 20 persones es troben reanimació, és una de menys en 24 hores, però hi ha dues persones mortes de Covid-19 en 24 hores.

Els bombers van organitzar ahir una operació de vaccinació gratuïta als Banys d’Arles en un centre covid efímer. Prop de 600 persones van rebre el vaccí contra la Covid. 

Per accelerar la campanya de vaccinació l’estat francés ha decidit obrir “vaccinadromes” a les grans viles. A Perpinyà s’espera que se n'obri un la setmana vinent al Palau de les exposicions. Hauria d’obrir divendres de la setmana entrant.

Ja comença a ser un costum, després de l’anunci d’un nou confinament el vilatge del Pertús ahir es va omplir de clients que volien carregar tabac. Els gendarmes van haver de prohibir l’accés al Pertús a causa de les llargues cues de votures. 

L’Agència departamental del turisme acaba de comunicat les xifres de freqüentació als hotels de Catalunya Nord dels darrers anys. Com era d’esperar l’activitat turística baixa en picat en època de confinament i per aquestes vacances de Pasqua la tendència hauria de ser idèntica amb una baixada de freqüentació del 90 %.  

A Catalunya Sud podria tornar el confinament comarcal. El Departament de Salut de la Generalitat no descarta aquesta opció en cas que les dades de l’epidèmia no millorin després de Setmana Santa.

Els Mossos d’Esquadra han anunciat més d’un miler de controls policials a les carreteres amb motiu del període de Setmana Santa que s'allarga fins al Dilluns de Pasqua.

Forta oposició al Parc eòlic marí de la badia de Roses, anomenat Parc Tramuntana, que comptarà amb 80 eòliques de més de 250 metres d’altura.

Rugbi a 15, l’USAP torna d’Aurillac amb un empat a 27 punts.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció