INFORMATIU: Divendres 05  de març del 2021


La qualitat de l’aire millora en relació amb ahir gràcies a l’arribada d’una pertorbació, tot i que encara queden algunes partícules de pols del Sàhara.

La pressió sobre l’hospital de Perpinyà a causa de la Covid-19 continua baixant, amb 122 hospitalitzacions, una de menys en 24 hores.El nombre de persones en reanimació és estable: 17, i 2 persones mortes.

Ahir va començar una mobilització del personal del liceu Picasso de Perpinyà.  Els sindicats denuncien la no substitució d’una de les 2 infermeres que és absent des de la tardor. 

La votació definitiva al Parlament Europeus sobre la retirada de la immunitat a Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín, serà dilluns vinent; a les 6 i mitja de la tarda, i el resultat se sabrà l’endemà, dimarts, a les nou del matí.

En el judici contra els cinc exmembres de la Sindicatura Electoral de l’1-O, la fiscalia ha mantingut les acusacions de desobediència i usurpació de funcions, ii les penes de d

Rugbi 15 - Victòria important de l’USAP ahir contra Oyonnax 28 a 35. 

Rugbi 13 - Els Dracs Catalans jugaran demà contra una selecció del campionat Elit. El partit amistós tindrà lloc a Aimé Giral aquest dissabte a les 3 de la tarda.

Futbol - Canet es prepara per jugar els setzens de final de la Copa de França contra l’Olímpic de Marsella a Gilbert Brutus diumenge a les 9 del vespre.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció