INFORMATIU: Dijous 04  de març del 2021

El Comitè de Solidaritat amb els presos i represaliats polítics catalans organitza avui la 76a hora solidària. Aquesta tarda, a partir de les 18h30 la convidada serà Dolors Bassa, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, actualment empresonada a Puig de les Basses, prop de Figueres.

Catalunya Nord en alerta roja per la contaminació causada per la pols del Sàhara.

La tendència general continua a la baixa pel que fa a la circulació de la Covid-19 a Catalunya Nord, amb 123 persones hospitalitzades, 3 de menys  en 24 hores.

L’Agència regional de sanitat ha fet el balanç d’un any de crisi sanitària a la regió Occitanie. Les xifres més significatives s’han produït al curs de la segona onada, amb un increment important del nombre de defuncions a la regió de +14% entre l'1 de setembre i la fi de l’any 2020.

Els governs del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears s’han posat d’acord per mantenir els tancaments perimetrals de cara a Setmana Santa.

El govern andorrà està en converses amb la Unió Europea "perquè se'ls tingui en compte en el passaport sanitari per la Covid" que prepara la Unió Europea. 

El senador François Calvet no es presentarà a les eleccions regionals, ho va anunciar en una carta enviada als adherents del partit Les Républicains.

Per les eleccions departamentals es confirma la manca d’acord entre els partits d’esquerra, a priori es presentaran candidatures del Partit Socialista, Europa Ecologia Els Verds i la France Insoumise.

Rugbi a 15 - L’USAP visita aquest vespre Oyonnax a partir de les 20h50. Un partit important per als catalans, actualment segons de Pro D2, al camp del quart.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció