INFORMATIU: Dilluns 01 de març del 2021

La setmana passada, a l’Alt Vallespir, la barrera de formigó que talla el pas del Riu Major, entre Costoja i Maçanet de Cabrenys va ser forçada.  Ràpidament les autoritats van tornar a posar en plaça les barreres reforçant-les amb una important quantitat de terra per evitar que es torni a forçar el pas.

El nombre d’hospitalitzats amb Covid a Perpinyà és actualment de 138 pacients, dels quals 17 al servei de reanimació. Es compten també 2 morts suplementaris portant a 217 el nombre total de víctimes en un any.  

Els alumnes tornen avui  a l’escola després de les vacances d’hivern. La novetat és la utilització de tests de saliva per detectar la Covid 19 a gran escala dins de les escoles primàries.

A partir d’avui entrar en vigor l’acord segons el qual els habitants de Catalunya Nord  i Arieja no hauran de presentar un test PCR negatiu per poder tornar d’Andorra, si el viatge ha durat menys de 24h.

Avui fa 1 any del míting de retorn a Catalunya dels 3 eurodiputats catalans a l’exili Carles Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí. 

És avui que s'interromp el tràfic del Tren Groc entre Vilafranca i Font Romeu a causa d’unes obres que haurien de durar uns 2 mesos. 

L’ANC, Assemblea Nacional Catalana, va organitzar una manifestació ahir a plaça Catalunya de Barcelona sota el lema “Som el 52%”. 

Rugbi 15 - l’USAP va guanyar contra Valence però sense punt de bonus.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció