INFORMATIU: Dimecres 24 de febrer del 2021


El cos sense vida d’un home va ser trobat ahir a la platja d’Argelers. Es tracta d’un sense domicili fix d’uns 40 anys que era buscat des del dilluns. 

Una cinquantena de persones van manifestar ahir a l’espai Mediterrani de Perpinyà a la crida de la CGT. Protestaven contra el trasllat professional forçat de 8 dels 14 agents de la Unitat Educativa d’Allotjament Col·lectiu sense raons individuals ni anticipació. 

El batlle de Perpinyà Louis Aliot critica el toc de queda de les 6 de la tarda imposat per al govern per lluitar contra la propagació de la Covid 19.

Els sectors de la restauració i del bastiment, amb l’autorització de la prefectura, han arribat a un acord. Es permetrà als restaurants que ho desitgin d’obrir exclusivament per servir àpats als treballadors del sector de la construcció i únicament el migdia. 

Girona vol ser pionera per tornar a fer grans esdeveniments amb seguretat malgrat la pandèmia de la Covid-19. Una prova pilot es farà a la ciutat a partir d'aquest cap de setmana i durant el març.

La Comissió d’Afers Jurídics del Parlament Europeu va votar ahir a favor de treure la immunitat dels eurodiputats catalans Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. 

La pel·lícula d’Aurel Josep ha tornat a ser guardonada amb un premi. El del millor film d’animació per part de l’ICS, International Cinéphile Society, que reuneix professionals i periodistes del cinema al nivell mundial.

Josep és basada en la història del dibuixant Josep Bartolí que va fer la retirada.

Futbol - El club de Canet no vol renunciar a jugar els setzens de final de la copa de França contra Marsella al seu propi estadi i ha fet apel·lació davant de la Federació francesa de futbol contra l’exigència de trobar una alternativa per raons de seguretat.

 

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció