INFORMATIU: Dimarts 23 de febrer del 2021


Ahir a inicis de tarda una esllavissada va afectar la circulació a la carretera 116 al nivell de Toès entre Valls. 

Al cap d’unes dues hores l’asfalt era netejat. Ara els serveis de la prefectura estudiaran aquesta zona.

A Sant Andreu de Sureda s’informa del tall de subministrament d’aigua aquest matí per unes obres a la xarxa de distribució.

Aquest dimarts comença la primera de les 4 formacions gratuïtes sobre energia solar a càrrec de Tecsol. Cada dia d’aquesta setmana, a partir de les 2 de la tarda, hi haurà una sessió d’una hora de durada amb una temàtica específica. 

COVID 19: A Perpinyà el nombre de pacients hospitalitzats segueix estable amb però 2 persones suplementàries que han mort amb la Covid portant el balanç total a 211 víctimes.

Setena nit de manifestacions a Catalunya Sud per reclamar l’alliberament del raper Pablo Hasel. Aquesta ha estat la més tranquil·la sense càrregues policials ni incidents destacats.

Avui la Comissió d’Afers Legals del Parlament Europeu ha de votar sobre el suplicatori que el Tribunal Suprem Espanyol ha demanat contra els eurodiputats catalans Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. La decisió sobre si se’ls manté la immunitat europea o no serà votada a inicis del mes de març en sessió de l’Eurocambra.

Futbol - La Federació Francesa exigeix al club de Canet de trobar un estadi alternatiu que garanteixi més seguretat que el seu camp habitual per jugar contra l’OM. També ja s’ha decidit el dia i l’hora del matx Canet - Olímpic de Marsella, serà el diumenge 7 de març a la una i mitja.

Els informatius

Els informatius
Descripció del programa
Emissió
actualment no en emissió
Presentat per
Redacció