A partir d'aquest mes de febrer es pot descobrir les Caves Byrrh a través d'un Escape Game numèric

L'oficina de turisme de l'Aspre multiplica les animacions dins d'aquest edifici emblemàtic com tallers o encara visites teatralitzades, i a partir de dijous, una vegada al mes, s'organitzarà un joc en grup

Catalunya Nord, Rosselló

| Caves Byrrh

La marca de vermut de Tuïr, Byrrh, va ser molt dinàmica la primera meitat del segle XX. Però el llarg i lent declivi de la seva fama ha motivat fa uns anys la Comunitat de Comunes de l'Aspre a desenvolupar accions per incitar la població a redescobrir aquestes caves.

A més de les estructures metàl·liques realitzades per Gustave Eiffel i la bóta de roure més gran del món, les Caves Byrrh proposen doncs tallers de cuina, visites teatralitzades, degustacions o animacions temàtiques.

Aquest mes de febrer s'inicia una nova activitat, un Escape Game numèric l'objectiu del qual és salvar les caves. A través del joc es coneixeran detalls de la història de Byrrh i les receptes del famós vermut. Es proposarà una sessió cada mes, la primera serà el dijous 6 de febrer a les 20h30, les places són limitades i la inscripció és necessària.

Més detalls amb l'encarregat de comunicació Pablo Crouzet.